På Oleana inviterer vi deg til en reise gjennom produksjonen der du kan følge prosessen fra garn til ferdig produkt

Åpningstider

Mandag – Fredag: 10 – 16
Lørdag: 11 – 15

 

 

Butikk

I vår butikk på fabrikken kan du kjøpe plagg fra vår nyeste kolleksjon samt finne skatter fra tidligere kolleksjoner. Med eksperthjelp fra ansatte i butikken tror vi du vil finne det rette plagget for deg.

Frem til 23. desember kan du nyte herlig julestemning, kombinert med julegaveshopping og en koselig stund i Fargeriet Kafè i vår jule pop-up på fabrikken vår i Ytre Arna.

Vi har samlet en rekke fine varemerker med mange forskjellige produkter som gjør at du lett kan finne noe som passer til onkel, bestemor, barn, en venn eller en kjæreste. Les mer om vår JULEPOP-UP HER

Kafé og butikk

Mandag – Fredag: 10 – 14
Lørdag: 11 – 15

 

 

Fargeriet Kafé

Vår kafé ligger i det fineste rommet i hele fabrikken. Vegg i vegg med butikken finner du Fargeriet Kafè. Her vi serverer Colonialen sandwich, ferske kanelboller, kaffe, te og andre julegodter. Her er det bare til å slå seg ned, la roen senke seg og nyte utsikten over fjorden og fjellene.

Gå til Oleana Fargeriets facebook

 

Åpen fabrikk:

Mandag – Fredag: 10 – 15
Lørdag: Stengt
Søndag: Stengt

Vi ønsker grupper og enkelt personer velkommen på omvisning. Ønsker du guidet omvisning, for grupper på mer enn 10 pax, ta kontakt på [email protected]

 

Économusée

Vår dedikerte satsing på kvalitet og autensitet har gitt oss status som Économusée. Det betyr at vår produksjon er åpen for besøkende og at du kan komme å se håndtverksteknikker i praksis. Guidet omvisning for grupper tilbys på forespørsel.

Besøksadresse

Oleana A/S, Ivar Aasgaards vei 1,
Ytre Arna, Norway

Fabrikken ligger ved sørfjorden, en kort kjøretur fra Bergen, ca 20 minutter. Du kan parkere bilen din på gjesteparkeringen rett utenfor fabrikken.

Kjørebeskrivelse

Kollektivtransport

Tog og Buss
Ta toget fra Bergen til Arna stasjon, det tar 8 minutter. Fra Arna ta buss nr. 91 til Ytre Arna sentrum. Bussen korresponderer med toget.

Buss
Ta bussen fra Bergen Busstasjon til Åsane Terminal. Fra Åsane ta buss nr. 91 til Ytre Arna sentrum

I Ytre Arna:
Gå ned trappene mot fjorden til du ser en stor hvit fabrikkbygning.

Flaggskipbutikker og nettverket av forhandlere

Vi har noen utvalgte flaggskipbutikker i inn- og utland. For utenom dette har vi et stort nettverk av forhandlere over hele verden.

Kontakt oss

Trenger du mer informasjon?
Ta kontakt med oss eller en av våre agenter.

Made in Ytre Arna

Se produksjonen og opplev fabrikken vår.