Betaling

Hos oss kan du velge mellom tre trygge og sikre betalingsmetoder.

  • Kortbetaling – benytter man kredittkort eller debetkort ved betaling, trekkes kjøpesummen på kortet samme dag som bestillingen blir gjort
  • Klarna Faktura med 14 dagers betalingsfrist. Velger du å betale med faktura mottar du faktura på mail når pakken sendes fra oss. Faktura forfaller i løpet av 14 dager.
  • Klarna Delbetaling eller konto, dette ligger som et eget valg i kassen. Faktura sendes til samme mailadresse som er lagt inn med bestillingen.

Verdt å merke seg ved valg av Klarna faktura/delbetaling:

Man må være fylt 18 år for å handle.

Klarna kan kontaktes på telefon 21 01 89 91 eller på www.klarna.no

Frakt og levering

Leveringsbetingelser til privatkunder i Norge

  • Vi sender alle pakker med fri frakt og fri retur i Norge
  • Vanligvis vil vi kunne sende ordren din samme dag så lenge du bestiller før kl. 12.
  • Så fort pakken er sendt vil du motta en e-post med sporingsnummer. Fra pakken er sendt tar det normal 1-3 virkedager før den leveres. Du får en melding på sms / e-post når pakken kan hentes, og du kan selv hente varen på utleveringsstedet.
  • Skulle vi være utsolgt for varen du har bestilt, vil vi opplyse deg om dette så raskt som mulig, og du vil ha anledning til å heve kjøpet om det tar urimelig lang tid for oss å fremskaffe varen.
  • Har du spørsmål angående din leveranse? Vennligst ta kontakt på [email protected]
  • Hvis ikke pakken hentes er du selv ansvarlig for kostnadene ved retursending

Retur og angrerett

Vi håper du er fornøyd med alt du kjøper hos oss, men om du ønsker å benytte deg av angreretten, kan du gjøre dette innen 14 dager fra du mottok varen. Vi har gratis frakt på bytte og retur. For å benytte deg av bytte-, retur- og angreretten er det viktig at du gir beskjed til oss innen denne fristen. Fyll ut det vedlagte returskjemaet og kontakt oss på [email protected] så hjelper vi deg med returen.

Ved retur får du hele kjøpesummen tilbakebetalt. Ved bruk av angrerett skal ikke produktene være brukt, uten lukt og merker, samt at merkelapper og hangtags må være på produktet og i original stand. Dette er regulert i angrerettloven.

Vi tar kun imot returer som er kjøpt i vår nettbutikk

Reklamasjon

Vårt ønske er at du som kunde skal ha en god handleopplevelse og føle deg trygg og ivaretatt når du handler hos oss. Dersom du opplever mangel eller feil med varen er det viktig at du melder fra til oss så snart som mulig. Ta kontakt med oss på [email protected] og fortell oss hva som er problemet med varen. For å forenkle prosessen ber vi gjerne om bilder av produktets feil / mangler. Hvis det er skader/merker/flekker/lukt på produktet når du mottar pakken må du kontakte oss med det samme for å informere om dette, slik at vi får registrert dette på din ordre hvis du skal returnere produktet.

Dersom vi har pakket feil vare er det viktig du gir oss beskjed innen 14 dager etter varen er mottatt. Da vil vi betale returkostnaden og sende riktig vare.

 

Kontakt oss

Du når oss på [email protected]

Adresse:

Oleana AS

Ivar Aasgaardsvei 1

No-5265 Ytre Arna

+ 47 55 39 32 20

Org. nr: 916 832 680

Oleana nettbutikk

Vennligst les generelle vilkår og personvern.