I hele sommer, frem til 20. august, kan du besøke vår pop-up butikk på fabrikken i Ytre Arna. Vi har utvidet butikken og samlet noen fantastiske merkevarer fra Vestlandet. I butikken har vi hele Oleana kolleksjonen, i tillegg til

 

 

Åpningstider og adkomst

Åpningstider er mandag – fredag 10 – 16 og lørdag 11- 15.

Butikken ligger helt nede ved fjorden i Ytre Arna, i en stor hvit fabrikkbygning, som har huset tekstilhistorie fra 1846! Det er en kort kjøretur fra Bergen sentrum, ca. 20 minutter. Du kan parkere bilen din på gjesteparkeringen rett utenfor fabrikken.

For kjørebeskrivelse – se her

For kollektivtransport – se her

Er du på båttur i Sørfjorden og vil stikke innom oss, har vi en liten brygge hvor det er muligheter for å legge til med båt. Ring oss gjerne på forhånd, så vi vet du kommer sjøveien.

Har du flere spørsmål når du oss på telefon 55 39 32 25

 

Fargeriet Kafè og åpen fabrikk

Vegg i vegg med fabrikken har vi Fargeriet kafé hvor du kan slappe av med en kopp kaffe, nystekte skillingsboller, is eller noe leskende å drikke. Er du lunsjsulten, serverer vi også ciabatta. Her kan du senke skuldrene og nyte den fantastiske utsikten over Sørfjorden.

Kaféen er betjent fra kl. 10 – 14, og fra kl. 14 – 16 er det mulighet for å kjøpe kaffe, is og drikke.

Du er også velkommen til å ta en runde i fabrikken for å se hvordan et Oleana plagg blir produsert. Vi har åpen fabrikk med mulighet for å gå rundt i produksjonen, mandag – fredag, hele sommeren. For grupper over 10 personer kan vi tilby guidet omvisning. Send mail til [email protected] for å bestille tid.

 

 

Turmuligheter i nærområdet

Det er mange fine turmuligheter i området rundt Arna og Bergen. Fra Arna kan man gå over Byfjellene til Ulriken, eller gå til Arnanipa, den lokale fjelltoppen i Indre Arna. Nordens største innlandsøy, Osterøy, ligger 30 min kjøretur fra fabrikken, med uendelige turmuligheter. Sjekk turmuligheter på UT.no

 

Skap minner for sommeren

Er du på utkikk etter det som er litt annerledes, det som skaper minner og fine opplevelser? Det tror vi at du får med deg etter et besøk på Oleana fabrikken og vår fine pop-up butikk.

Her kan du se vår nyeste kolleksjon SS20 før du kommer på besøk

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Oleana og til fabrikken ved fjorden!