Frem til 23. desember kan du nyte herlig julestemning, kombinert med julegaveshopping og en koselig stund i Fargeriet Kafè i vår jule pop-up på fabrikken vår i Ytre Arna.

 

Gaver som varer 

Vi setter bærekraft høyt og ønsker å støtte lokale og nasjonale aktører som gjør det samme. Ved å handle årets julegaver på vår jule pop-up, støtter du disse verdiene og hjelper samtidig norske merker i vekst med å lykkes. Med et stort utvalg av produkter og merker håper vi at du kommer til å finne de perfekte gavene til alle dine kjente og kjære. Og kanskje litt til deg selv også?

Vi har samlet en rekke fine varemerker med mange forskjellige produkter som gjør at du lett kan finne noe som passer til onkel, bestemor, barn, en venn eller en kjæreste.

I tillegg til hele Oleana-kolleksjonen, finner du også:

  • Brgn – regnkåper til dame og herre, vesker og tilbehør
  • Kaibosh – solbriller
  • Fitjar Island – såper og kroppspleie produkter
  • Fjåk – sjokolade
  • Blafre – matbokser og drikkeflasker til barn i gøyale farger
  • Colonialen – Olivenoljer, krydder, matvarer
  • ByMelle – håndlagede sølv smykker,
  • Sigrid Rostad – glassblåser med vaser og lyslyker
  • Anne Angelshaug – Maleri og trykk
  • Norlender – ullgensere til barn og voksne.

 

 Åpningstider og adkomst

Åpningstider er mandag – fredag 10 – 17 og lørdag 11- 15. Vi holder åpent frem til 23/12.

I desember holder vi også åpent søndag 6., 13., og 20. kl. 11 – 15

Butikken ligger helt nede ved fjorden i Ytre Arna, i en stor hvit fabrikkbygning, som har huset tekstilhistorie fra 1846!  Det er en kort kjøretur fra Bergen sentrum, ca. 20 minutter. Du kan parkere på gjesteparkeringen rett utenfor fabrikken.

For kjørebeskrivelse – se her

For kollektivtransport – se her

Kafè og åpen fabrikk

Vegg i vegg med butikken finner du Fargeriet Kafè, hvor vi serverer Colonialen sandwich, ferske kanelboller, kaffe, te og andre julegodter. Her er det bare til å slå seg ned, la roen senke seg og nyte utsikten over fjorden og fjellene.

Du kan også benytte anledningen til å ta en runde på fabrikken og få innsikt i hvordan vi produserer klærne våre. Dørene på fabrikken er alltid åpne og alle som ønsker å se hvordan et produkt blir til fra begynnelse til slutt har mulighet til å se seg om, og lære mer om hvordan vi styrer produksjonen. Fabrikken ligger helt nede ved vannkanten med en fantastisk utsikt over Sørfjorden.

Smittevern

Vi ønsker å skape litt ekstra julestemning, selv om alt er annerledes i år. Fabrikken er stor, med gode romslige lokaler. Vi tilrettelegger slik at det er enkelt å holde en meters avstand med god plass og håndsprit til alle.

 

Hjertelig velkommen til oss 😊